OPROEP VOOR AUDITIE

Datum auditie: 3 april 2023

Inclusief Dansgezelschap CARDIAC OUTPUT zoekt voor nieuwe productie dansers met een afgeronde MBO/HBO dansopleiding en affiniteit met inclusiedans voor een nieuwe productie in november 2023.

Het bijzondere dansgezelschap Cardiac Output, www.cardiacoutput.nl , is al ruim 6 jaar een toonaangevend gezelschap met een professionele opzet op het gebied van inclusie en moderne dans. De dansers, met en zonder mentale handicap, presenteren zowel korte choreografie├źn als avondvullende voorstellingen van interessante choreografen.

Voor een nieuwe voorstelling met daarin nieuwe creaties van choreografen CHANTAL DE VRIES en ADRIAAN LUTEIJN (INTRODANS) i.s.m. huischoreograaf van Cardiac Output CORINE SPEULMAN zijn we op zoek naar dansers m/v/x met een professionele instelling .

 

 

Repetities
– 17 april tot 22 mei en
– 28 augustus tot en met 27 november 2023,
aansluitend op de maandagen van 10:00 tot 15:00 uur. Repetities zijn in Amsterdam en Amstelveen. Dansers worden per repetitie/voorstelling betaald. Stages via dansopleidingen ook mogelijk.

Heb je interesse en ben je beschikbaar op bovengenoemde data, mail je gegevens voor 20 maart 2023 naar cardiac@cardiacoutput.nl